Frodighage.no er nå forhandler
av
ANRIN Drensrenner

Med de beste rennene på markedet, kan vi nå dekke alle behov innen overflatedrenering. Rennene produseres av polymerbetong i Tyskland. De leveres med et stort utvalg av rister med belastningsklasser fra gangtrafikk til tungtrafikk.

gå til nettbutikken
  • Skreddersydde produkter som dekker deres kunders behov og øker omsetningen.
  • De beste rennene på markedet, god pris og kort leveringstid, sikrer et godt resultat og fornøyde kunder.
  • Kort leveringstid på spesialbestillinger og påfyll, sørger for at lagerholdet kan holdes på et fornuftig nivå.
  • Hurtig prising av tilbud og kort leveringstid for leveranser direkte til prosjekter.

Bruksområde for ANRIN Drensrenner 

Privat bygging

frodighage-anrin-drensrenner-bruksmråde

Et rennesystem spesielt utviklet for privat hus- og leilighetsbygging. Komponentene brukes hovedsakelig ved innganger til hus, fortau, gårdsplasser, husinnganger og terrasser.

Kommersiell bygging

frodighage-anrin-drensrenner-bruksmråde

ANRIN Forsterkede kantkanaler og kanaler med høy belastning er ideelle for kommersiell og urban utvikling. To teknisk avanserte kanalsystemer med mange detaljer for effektiv linjeavrenning. Spesielt høye belastninger i trafikkområder, som de som finnes på godshåndteringsområder, bensinstasjoner, flyplasser, osv., håndteres av disse dimensjonsstabile og værbestandige kanalene.

Byutvikling / kommune

Kanaler med spalter i toppen, er et dreneringssystem for den avanserte etterspørselen etter estetiske løsninger i bylandskapet. ANRIN forsterkede kantkanaler og kanaler med høy belastning fullfører produktutvalget for de varierte kravene innen byutvikling og lokale myndigheter.

Idrettsanlegg

frodighage-anrin-drensrenner-bruksmråde-3

I over 40 år har ANRIN vært innovativt, kompetent og vellykket dedikert til temaet dreneringsteknologi i anleggsbygging for idrettsanlegg. Banbrytende systemer som det skrufrie kunstgressfeste-systemet ble introdusert og videreutviklet av ANRIN. Drenering av løpebaner, markering av løpebaner, samt kanting av kastanlegg og hoppgraver fullfører ANRIN SPORT-produktutvalget. Alle ANRIN SPORT-byggelementer oppfyller kravene til IAAF for bygging av løpebaner og spilleflater, samt DIN 18035 for drenering av idrettsanlegg.